Avantaje videochat
0724 000 022
0724 000 022

Medusa Agency
Studio videochat Bucuresti

Studioul nostru de videochat este locul ideal de munca pentru fete. Salarizare avantajoasa, forma legala de munca, instruire gratuita si un spatiu de desfasurare profesional si modern.

Ne desfasuram activitatea intr-un spatiu special amenajat si utilat, studioul nostru este frumos amenajat, curat si intr-o zona centrala. Ne-am adaptat cerintelor legale privind videochatul si nu incalcam nici o prevedere legala. In galeria foto veti putea vedea cateva dintre camerele in care se lucreaza, camere in care poate vei lucra chiar tu.

Avantaje videochat

1

Castiguri uriase

Castigurile financiare din videochat sunt, probabil, principalul punct de interes cand vine vorba de o colaborare ca model videochat. Un model in studioul Medusa Agency Bucuresti poate castiga, in medie, intre 500 si 3.000 de dolari pe luna, in functie de performanta.
2

Training

Un model sociabil si plin de viata are sanse mari sa castige sume fabuloase de bani. Aceste sanse cresc atunci cand in spatele modelului se afla o echipa de specialisti, gata sa il ghideze pas cu pas spre succes. Echipa Medusa Agency se asigura ca modelele beneficiaza de tot trainingul si experienta noastra in videochat.
3

Programul este flexibil

Colaborand cu Medusa Agency programul este flexibil si la alegerea modelelor. Cu cat acumuleaza mai multe ore online, cu atat castigurile sunt mai insemnate.
4

Increderea in propria persoana

Pe langa beneficiile de ordin financiar, un avantaj personal semnificativ este intarirea increderii de sine. Lucrand cu oamenii, modele se maturizeaza profesional, dar si personal, devenind femei puternice si independente.
5

Categorii de videochat la alegere

Dupa cum este posibil sa stii deja, exista categorii adult si non-adult. Alegerea oricarei categoriei o vei face tu.

Program de lucru

Ca model videochat iti poti organiza programul asa cum iti doresti. In orice situatie iti poti imparti timpul in asa fel incat sa iti fie tie convenabil.

Modelele care colaboreaza cu noi se duc la facultate, au prieteni, familie sau au copii. Stim cat de important este timpul pentru tine, de aceea noi te ajutam sa iti faci programul in functie de viata ta personala sau sociala.

Poti alege din cele 3 ture, special organizate pentru maxim de flexibilitate.

La fiecare tip de program exista cel putin o ora pauza de masa sau recreere.


Astfel, poti opta sa lucrezi de dimineata, dupa-amiaza sau de noapte, dupa placul si nevoile tale, ulterior putand sa schimbi oricand programul ales in orice alta varianta. Noi nu impunem un program anume. Nu obligam pe nimeni sa lucreze in anumite ture sau zile din saptamana!

Programul de lucru este structurat astfel:

  • Tura de dimineata de la 7:00-14:00 cu o ora pauza de masa
  • Tura de seara de la 14:00-22:00 cu o ora pauza de masa
  • Tura de noapte de la 22:00-6:00 cu o ora pauza de masa

Daca doresti sa lucrezi peste orele normale, nimic mai simplu! Acest lucru se poate aranja direct cu managementul pentru fiecare caz in parte.

Open chat