Despre videochat
Ce insemna sa faci
Videochat?

Videochat Adult

Videochatul adult consta in a purta o conversatie cu caracter erotic prin intermediul calculatorului. Videochatul adult nu il exclude pe cel non adult, doar il completeaza. Atitudinea senzuala, erotismul, conversatiile piperate si show-urile specifice sunt ceea ce aceasta sectiune are in plus. Echipa noastra iti sta in permanenta la dispozitia ta pentru a-ti calauzii drumul catre succes.

Videochat non - Adult

Daca esti o persoana timida si/sau usor introvertita nu inseamna ca nu este un loc si pentru tine in aceasta industrie. Videochatul este un job atat de potrivit pentru toti tinerii tocmai datorita diversitatii de personalitati, gusturi si dorinte ale membrilor platitori.

Confidentialitate videochat


Confidentialitatea este o regula a activitatii de videochat. Identitatile modelelor sunt strict confidentiale si inaccesibile publicului de orice fel. Nicaieri nu va aparea numele real al modelului in conexiune cu activitatea de videochat.

Sesiunile private (in care modelul este singur cu membrul), sunt confidentiale iar imaginile nu sunt vazute decat de cel care plateste. Deasemenea, conversatiile dintre modele si membri sunt personale.

Medusa Agency Bucuresti asigura confidentialitatea modelelor, fara sa furnizeze informatii despre acestea catre publicul de orice fel. Conversatiile purtate cu membri sunt personale, iar discutiile ce au loc in chat privat pot fi accesate doar de catre membrul respectiv.

Open chat